Als je naar je eigen hond of kat kijkt die lekker ligt te slapen in een warm mandje, dan kun je het je bijna niet voorstellen. Maar toch zijn er tienduizenden honden en katten die elke dag worden mishandeld. Die op straat moeten zwerven. Die hun dagen slijten in koude asielkennels omdat niemand ze een thuis wil geven. Gezonde dieren die worden ingeslapen omdat ze gedragsproblemen hebben of niet meer passen in het drukke leven van hun baasjes.

Stichting World Animal Voices steunt met uw financiële donatie kleine particuliere initiatieven die zich in binnen- en buitenland inzetten om honden en katten te helpen.

Initiatieven zoals op Mount Agung op Bali. Deze vulkaan staat op het punt van uitbarsten en de mensen hebben het levensgevaarlijke gebied verlaten. In hun vlucht hebben ze alles achter gelaten, ook hun dieren. Zij kunnen, soms nog aan kettingen vastgeketend, niet meer dan doodsbang wachten tot de gloeiend hete lava hen overspoeld. Gelukkig proberen vrijwilligers met man en macht te voorkomen dat ze een vreselijke verbrandingsdood zullen sterven en de arme beestjes ook te voorzien van eten en medische hulp. Deze vrijwilligers hebben de steun van World Animal Voices keihard nodig!

Naast het ondersteunen van externe projecten, werkt World Animal Voices in Nederland aan het realiseren van een permanente opvang voor die honden en katten die nergens anders meer terecht kunnen. Dit kunnen zwerfdieren uit het buitenland zijn of dieren uit Nederlandse asiels niet in aanmerking komen voor adoptie. Een plek waar ze met alle liefde worden verzorgd en nooit meer worden weggestuurd.

Wilt u doneren?

Scroll to top