Opvang World Animal Voices

Naast het steunen van de verschillende projecten werken wij aan het realiseren van een permanente opvang voor honden en katten die nergens meer terecht kunnen.
Wij denken hierbij aan de oudere langzitters in Nederlandse asielen. Het is ondenkbaar dat deze arme diertjes hun jaren moeten slijten in een hok. Wij willen een huiselijke sfeer voor ze creëren, waar ze nog even kunnen genieten van een vrij leven waar elk dier recht op heeft.Waar ze lekker op de banken of bedden kunnen luieren en slapen. Waar ze in de tuin kunnen ravotten en kunnen spelen met hun andere lotgenoten en waar ze ook nooit meer weg worden gestuurd. Een plek waar ze tot hun laatste dag worden vertroeteld en verzorgd.
Ook als er dieren in het buitenland zijn mishandeld, verlaten zijn of ziek zijn en geen veilige plek hebben om naartoe te gaan, willen wij deze met alle liefde en zorg opvangen.
In deze permanente opvang willen wij naast de gezellige warme huiskamers zorgen voor een dierenartspraktijk, een trimsalon en een trainingsruimte. De dierenartspraktijk zal ook voor particuliere klanten met hun dieren toegankelijk zijn, maar in eerste instantie is de arts er voor de dieren die net binnenkomen en er verblijven.
De trimsalon spreekt voor zich, hier worden de dieren heerlijk gewassen en geknipt en verzorgt. De trainingsruimte is bedoeld om bijvoorbeeld getraumatiseerde honden te behandelen, of om spelletjes met ze te spelen en voor andere doeleinden.
Om dit project te kunnen realiseren hebben wij hulp nodig van donateurs en sponsoren.
Iedere donatie wordt gesplitst tussen de projecten. 1 deel daarvan is ook voor het realiseren van de permanente dierenopvang World Animal Voices.
Via deze weg vraag ik om uw steun en doneer maandelijks via de donatielink op deze site of via facebook! Alle kleine beetjes helpen.
Heeft u suggesties of tips neem dan contact met ons op via e-mailadres: Margy@worldanimalvoices.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: